Barion Pixel
Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 415 20 70
Promóció
Promóció
Biztonságos autózás, biztos nyeremény! (lejárt)
Promóció érvényes: 2022. október 15. - 2022. november 30.

Részvétel: 4 db Michelin márkájú téli vagy négy évszakosabroncs vásárlása a kampány időtartalma alatt.

Garantált nyeremény: 17 coll és alatta 10.000 Ft / 18 coll és a felett 30.000 Ft

Regisztrációhoz: KATT a "Részletek megjelenítésére"

REGISZTRÁCIÓ: https://www.michelin.hu/auto/promocio

Vásároljon 4 új Michelin téli vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt cégünknél, és jelentkezzen a Michelin nyereményjátékára, hogy elküldhessék önnek a garantált ajándék vásárlási utalványt! 

1. Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, új gyártmányú nyári és négy évszakos abroncsok, személyautóra, kishaszongépjárműre és 4X4 járművekre .

2. A nyereményjátékban részt venni kívánó vásárlók a regisztrációjukat követő 7 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutatasításáról (visszaigazolás elektronikus levében.) Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt.

3. A nyereményjáték összértéke: bruttó 14638750 HUF

4. Az akciós szabályzat díjmentesen megtekinthető a www.michelin.hu oldalon, ahol Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatunk is elolvasható.

5. További tudnivalók a regisztrációról (elfogadás/elutasítás): promo.michelin@ota.ro

6. Az akció a rendelkezésre álló készletek függvényében érvényes.

7. Az akció csak a Michelin értékesítési hálózatán keresztül, az akcióban részt vevő kereskedésekben érvényes. A részt vevő kereskedések jegyzéke megtekinthető a www.michelin.hu oldalon.

8. Egy résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat a nyereményjátékra, és csak egy alkalommal nyerhet, abban az esetben is, ha négynél több új Michelin téli vagy CrossClimate abroncsot vásárol.

9. A nyereményjátékban kiosztott nyeremények az alábbi linken tekinthetőek meg: https://www.michelin.hu/auto/promocio

10. A sorsolás azon résztvevőinek, akik legalább 1 (egy) szett, azaz 4db MICHELIN CrossClimate 2 vagy MICHELIN CrossClimate 2 SUV abroncsot vásárolnak, lehetőségük van nyerni egy 500 000 forint értékű 2 (két) személy részére szóló VIP nyaralást, melynek úticélját és időpontját a nyertes határozhatja meg.

11. A sorsolásra 2022. december 19. napján kerül sor, a nyertest pedig a https://www.michelin.hu/auto/promocio oldalon, 2022. december 20. napján hirdetjük ki. 

12. A feltüntetett kép illusztráció. 

13. Az akció időtartama: 2022. október 15. – november 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet részt venni.

14. A sikeres pályázathoz a regisztrációt legkésőbb 2022. december 10-ig el kell végezni.

Részletek megjelenítése