Barion Pixel
Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 415 20 70
Promóció
Promóció
Biztonságos autózás, garantált nyeremény! (lejárt)
Promóció érvényes: 2023. március 15. - 2023. április 30.

Vásároljon 4db új Michelin nyári vagy négyévszakos abroncsot az akció időtartama alatt a részt vevő kereskedések egyikében (Hungarogumi), és jelentkezzen nyereményjátékunkra, mi pedig elküldjük önnek az ajándék vásárlási utalványt, sőt további sorsoláson vehet részt! 

Regisztráció lentebb!

KATT IDE A REGISZTRÁLÁSHOZ

1. Az Akcióban részt vevő Termékek: Michelin márkájú, új gyártmányú nyári és négyévszakos abroncsok, személyautóra, kishaszongépjárműre és 4X4 járművekre .

2. A nyereményjátékban részt venni kívánó vásárlók a regisztrációjukat követő 7 napon belül értesítést kapnak a regisztráció elfogadásáról vagy elutatasításáról (visszaigazolás elektronikus levében.) Amennyiben a regisztráció érvényes, a visszaigazoló levéllel együtt elküldjük a garantált nyereményt.

3. A nyereményjáték összértéke: bruttó 26 000 000 HUF

4. Az akciós szabályzat díjmentesen megtekinthető a www.michelin.hu oldalon, ahol Adatkezelési és Adatvédelmi szabályzatunk is elolvasható.

5. További tudnivalók a regisztrációról (elfogadás/elutasítás): promo.michelin@ota.ro

6. Az akció a rendelkezésre álló készletek függvényében érvényes.

7. Az akció csak a Michelin értékesítési hálózatán keresztül, az akcióban részt vevő kereskedésekben érvényes. A részt vevő kereskedések jegyzéke megtekinthető a www.michelin.hu oldalon.

8. Egy résztvevő csak egy alkalommal regisztrálhat a nyereményjátékra, és csak egy alkalommal nyerhet, abban az esetben is, ha négynél több új Michelin téli vagy CrossClimate abroncsot vásárol.

9. A nyereményjátékban kiosztott nyeremények: KATT IDE

10. A sorsolás azon Résztvevőinek, akik legalább 1 (egy) szett, azaz 4db MICHELIN Pilot Sport EV vagy MICHELIN  ePrimacy abroncsot vásárolnak, lehetőségük van nyerni egy  2 000 000 (azaz kettőmillió) forint értékű Elektromos kerékpárt.

11. A sorsolásra 2023. május 29. napján kerül sor, a nyertest pedig a https://www.michelin.hu/auto/promocio oldalon, 2023. május 30. napján hirdetjük ki. 

12. A feltüntetett kép illusztráció. 

13. Az akció időtartama: 2023. március 15. - április 30. Az akcióban csak ebben az időszakban kiállított számlabizonylattal lehet  részt venni.

14. A sikeres pályázathoz a regisztrációt legkésőbb 2023. május 10.-ig el kell végezni.

Részletek megjelenítése