Barion Pixel
Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 415 20 70
Promóció
Promóció
Kátyúgarancia
Állandó promóció

A Point-S abroncsgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti, mert ez a garancia az esetleges, javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít.

Mi is az a KÁTYÚGARANCIA?

A Point-S abroncsgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti, mert ez a garancia az esetleges, javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít.

A vásárlókat megilleti a gyártási hibákból következő, kötelező kártérítés, amely jogszabály szerint a vásárlástól számított 6 hónapon belül érvényesíthető.

Ezen túlmenően a Point-S Magyarország Kft. biztosítja a vásárlóinknak a KÁTYÚGARANCIÁT a hálózatban értékesített egyes téli, nyári és négyévszakos gumi esetén, személy és 4x4 abroncsra, ami nem a gyártási hibákból eredő károkra is érvényes. Olyan károkra, amelyek nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem helytelen vezetői magatartás miatt következtek be.

Ezek lehetnek:

Rongálás*
Szeg beszúródás-, éles tárgyak okozta sérülések
Egyéb defektek
Útpadkára, járdára történő felhajtás, kátyúba behajtás közben keletkezett sérülések
Blokkoló fékezés, nem megfelelő guminyomás miatti meghibásodások
* Harmadik fél által okozott szándékos rongálás esetén kérjük a rendőrségi jegyzőkönyv másolatának bemutatását!

Kivételek a garancia alól: ha javítható az abroncs, elvesztés, lopás és mindenfajta kopás.

Javíthatatlan sérülés esetén a gumiabroncsot a Point-S tagszervizben térítésmentesen kicseréljük , az addig megtett futásteljesítmény figyelembe vételével. 

Ha az abroncs cserére szorul, a garancia a kerékszerelési munkadíjat nem tartalmazza!

A Point-S kátyúgarancia - kényelmes és ingyenes, áttekinthető és egyszerű.

Ez a garancia Magyarország területén érvényes és minden Point-S szakszervizben igénybe vehető, függetlenül attól, hogy melyik Point-S kereskedőjénél vásárolta abroncsát. A Point-S abroncsgaranciája kiegészíti a szokásos gyártói garanciát, amely kizárólag az abroncsok gyártáshiba-mentességre vonatkozik. A garancia az abroncs vásárlása napján lép életbe és pontosan 12 hónap múlva jár le. 

Amiben ez a biztosítás más, mint a többi: ez a szolgáltatás és Önnek egy fillérjébe sem kerül! Az Ön számlája a vásárlás dátumával, egységárral és Kátyúgarancia weboldalon történt regisztrációt követően letölthető garanciajeggyel, automatikusan bizonyítékul szolgál garancia esetéhez. Ön a garantált pótlást 12 hónapig kapja egy, a garancia feltételnek is megfelelő kár esetében. A garanciaösszeget nem készpénzben fizetjük ki, hanem térítésmentesen kicseréljük azt, egy ugyanolyan abroncsra, ami részt vesz a kátyúgarancia szolgáltatásban. A szerelési költséget nem tartalmazza a garancia. A jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ.

A kátyúgarancia időtartama a gumiabroncs vásárlásától számított egy év, illetve legfeljebb az 1,6 mm profilmélység eléréséig érvényes.

 Mi az ügyfél tennivalója?
Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot bármely Point- S szakszervizben a megjelölt márkák közül!
Őrizze meg az abroncsa számláját!
Regisztrálja be a vásárlását a www.katyugarancia.hu/regisztracio oldalon

Az abroncs jóváírás nagysága a maradék mintázati mélységtől függ:
5,5   mm felett = 100%
5,4 mm - 3 mm = 60%
2,9 mm – 1,6 mm = 40%
A jóváírás alapja az áfás vételár. A garancia át nem ruházható és pótlást csak sérült abroncsok helyett biztosítunk. A pótláshoz szükséges egyes szolgáltatások - mint például szerelés - nem része a garanciának, és a Point-S gumiszervizek azok díjat külön felszámítják.

A point S kátyúgarancia - érvényesítése
A Point S Magyarország Kft. Kátyúgaranciája bármely Point-S gumiabroncs szervizben érvényesíthető a vásárlás napjától számított 12 hónapon belül.

A garancia igénybevételéhez szükséges feltételek:

Érvényes kátyúgarancia regisztráció és a regisztrációt követően nyomtatható garanciajegy
A garanciajegyen szereplő adatok beazonosításhatósága (vevő neve, rendszám) biztosított legyen.
A fizetést igazoló számla
A vásárlástól számított 1 éven belül érvényesíthető a garancia
A sérült abroncs bemutatása
Csak 1 darab gumiabroncsra használható fel a garancia.

Részletek megjelenítése

12077 promóciós termék
Promóció Promóciós termékek (12077)
További 12069 promóciós termék