Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 415 20 70
Promóció
Promóció
Tapadjon az útra a Continental-al! (lejárt)
Promóció érvényes: 2022. március 15. - 2022. május 15.

Az akció rövid leírása:
Minden vásárló, aki az akció időtartama alatt vásárol 1 garnitúra (4 db) Continental nyári/négyévszakos személygépjármű-abroncsot*, és fel is szerelteti cégünknél (vagy az akcióban résztvevő műhelyek valamelyikében), garantált eMAG utalványt kap! 

15"-17"-ig 11.000Ft-os Emag utalvány az ajándék

18"-23"-ig 17.000Ft-os Emag utalvány az ajándék

 

Fontos információ:

Regisztrációt az alábbi linken kell majd elvégezni, illetve feltölteni a 4db gumiabroncsról + hozzá tartózó szerelésről szóló számlát maximum 8MB-os méretben!

www.continental-promotion.com

*Az akcióban résztvevő termékek:

Continental nyári személygépjármű-abroncsok, nyári kistehergépjárműabroncsok,négyévszakos abroncsok,nyári 4x4 abroncsok Az akció kizárólag 15”-23” keréktárcsa átmérőjű abroncsokraérvényes.

További információk:

Az eMAG utalványok elektronikus formában, közvetlenül a regisztrált végfelhasználóhoz kerülnek átadásra.

➢ Az akcióban kizárólag a végfelhasználók regisztrálhatnak (a vásárlás helyszínéül szolgáló szervizek munkatársai a végfelhasználók nevében NEM!)
➢ Egy végfelhasználó maximum 2 ajándékra jogosult (2 szett vásárlása esetén, 2 külön regisztrációval). A promóció tisztasága érdekében a többszörös, jogosulatlan regisztrációkat ellenőrizzük, és elutasítjuk.
➢ Az akció 2022. április 30-ig tart. Amennyiben Szervező az akció hosszabbítása mellett dönt, arról értesítjük partnereinket, valamint feltüntetjük a promóciós weboldalon.
➢ Az akció az akciós időtartam utolsó napján 24:00-ig tart, mely után a regisztrációs lehetőség lezárul. Ez után NEM áll módunkban regisztrációkat elfogadni!

Részletek megjelenítése