Barion Pixel
Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 415 20 70

Házhozszállítás

A kiszállítás kizárólag Magyarország területén, munkanapokon 8:00-17:00 óra között bármely időszakban történhet, így célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol az átvevő személy egész nap elérhető. Amennyiben a rendelés pénteken 10:00 óra után kerül leadásra, úgy a kiszállítás - hétfői csomagfelvétel miatt - leghamarabb a következő hét keddi napján teljesülhet.

Budapesten belül 50 ezer Ft alatt
2 990 Ft/cím
Budapesten belül 50 ezer Ft felett
2 990 Ft/cím
Vidék, 100 ezer Ft alatt
1 690 Ft/db
Vidék, 100 ezer Ft felett
1 690 Ft/db
Csak kiegészítő termék esetén
2 500 Ft/cím
Figyelem!
A feltüntetett árak tartalmazzák a csomagolás illetve a második kiszállítás (következő munkanap) költségét is, amennyiben az első kézbesítési próbálkozás sikertelen volt.
Fizetés módja
  • Budapesten: készpénz vagy bankkártya (kivéve American Express Credit Cards)
  • Vidéken: átutalással vagy utánvéttel (futárnak készpénzben fizetve).

Fontos!

A rendeléseket beérkezési sorrendben, feldolgozási kapacitástól függõen teljesítjük.

A kiszállítás előtt, a telefonos egyeztetés alapvetően szükséges. A megrendelés rendszerünkben történő feldolgozása után munkatársunk a megadott telefonszámon fog jelentkezni. Amennyiben ezen feltétel a megrendelő hibájából nem valósulhat meg (hibás telefonszám, nem lehetséges a kapcsolatfelvétel), úgy a rendelt tételeket nem áll módunkban kézbesíteni!

A fizetés történhet készpénzzel (a csomag átvételekor), illetve előreutalással, elõlegszámla alapján. Előreutalás esetén a csomagot az összeg beérkezését követően tudjuk küldeni. Hitelügyintézés házhozszállítás esetén nem lehetséges adminisztrációs okok miatt, ez kizárólag személyesen intézhetõ.

Az új adótörvényeknek megfelelően 2013. januártól Cég, Alapítvány, vagy adószámmal rendelkező magánszemély esetén a számlán fel kell tüntetni az adószámot. Így rendelés esetén kérjük a megjegyzésben küldjék el az adószámot, bolti vásárlás esetén pedig adják meg Kollégáknak.

Garanciális ügyintézés (termék csere) a házhozszállítással megrendelt termékek esetében postai úton is intézhető, a hibásnak vélt terméket a számlán szereplő címre lehet visszaküldeni, az eredeti okmányok (számla, garancialevél) és a pontos hibaleírás kíséretében. Erről az előzetes írásbeli jelzést a info@hungarogumi.hu e-mail címre kérjük küldeni.

A bevizsgált, hibátlan termékek visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli, ezért kérjük bizonyosodjon meg arról, hogy a beküldeni kívánt tétel valóban hibás-e.

Az üzletben személyesen átvett termékek garanciális ügyintézésére továbbra is kizárólag személyesen van lehetõség.

Amennyiben további kérdés vagy kérés merülne fel egy megrendeléssel kapcsolatosan, úgy munkatársaink készséggel állnak szíves rendelkezésükre.

Házhozszállítással leadott internetes megrendelésekkel kapcsolatosan hívható információs vonal:

+36 (1) 415-12-00 (munkanapokon 9-18 óráig)

E-mail: info@hungarogumi.hu