Kérdése van? Hívjon minket! +36 1 415 20 70

Vásárlási feltételek


Cégnév
Top-Tyre Kft.

Székhely
2051 Biatorbágy, Szily Kálmán utca 49.

Adószám
10965003-2-13

Telephelyeink
1158 Budapest Késmárk u. 9. II. kapu
1154 Budapest Szentmihályi út 100.

Telefonszám
06-1-415-2075
06-1-415-2070

Fax
06-1-415-2079

Csomagküldő nyilvántartási számtitle:
C/003 668


Megrendelés

A HungaroGumi.hu (eladó) internetes áruházában azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot!

A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan emailt küld a vásárlás részleteivel.

A HungaroGumi.hu internetes áruházban a vásárlás kizárólag interneten lehetséges. Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza.

Könnyűfém felnire csak 4db-os rendelést tudunk felvenni. A könnyűfém felniknél feltüntetett ár nem tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk árát. A könnyűfém felniknél feltüntetett ár a kerékcsavarok árát nem tartalmazza!

Megrendelését akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárlás során minden kötelező mezőt maradéktalanul és a valóságnak megfelelő adatokkal kitöltött. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat során felmerülő technikai problémákért a Hungarogumi csapata felelősséget nem vállal.

Ugyanakkor haladéktalanul minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk!

Figyelem!
Gumiabroncsokra kizárólag páros darabszámú megrendelést tudunk elfogadni!

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén, vagy házhozszállítás esetén a futárnak készpénzben fizeti. Speciális termékek esetén cégünk előleg megfizetése esetén vállal teljesítést.

Házhozszállítás / áru átvétele

A megrendelt termékeket belfödön házhozszállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási időn belül átvehető. Házhoz szállítás esetén az eladó telefonon tájékoztatja a vásárlót a teljesítés napjáról. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.

Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.

A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül nem áll módunkban visszavenni.

A vásárlástól való elálás joga csak magánszemélyekre vonatkozik.

Termékeink, és a hozzá tartozó információk

Áruházunk szerteágazó termékpalettát kínál vásárlói számára, egyre több területet lefedő, folyamatosan bővülő termék kínálattal.
A honlapon szereplő termékek készletének és paramétereinek frissítését kollégáink nap mint nap folyamatosan végzik, párhuzamosan az új termékek / termékcsoportok feltöltésével. Azonban a rendkívül időigényes feladat végrehajtása közben sajnos gyakorta szerepelnek az oldalon készlethiány vagy kifutott termék nélküli jelzéssel valójában már nem elérhető termékek, vagy nem pontos, hiányos paraméterekkel ellátott termékek, amelyekért cégünk felelősséget nem vállal, viszont mindent megteszünk azért, hogy a felénk jelzett hibákat a lehető leggyorsabban kijavítsuk.

Garancia, szavatosság

Az eladó, az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

A szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt az eladó díjmentesen kicseréli, ha erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizeti. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.Az eladó a megvásárolt terméket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik, és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása.

A garancia érvényesítésének helye: 1154 Budapest Szentmihályi u. 100.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:
  • helytelen tárolás miatti hibákra
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra
  • javított abroncsokra
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az eladó a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.


Figyelem

Az oldalon szereplő képek és szöveges információk tartalmazhatnak elírásokat, pontatlan vagy hibás adatokat, melyekért sajnos felelősséget vállalni nem áll módunkban. A képek nem minden esetben azonosak teljes mértékben a termékkel.